27.11.2009.

600. emisija Auto Moto Nautic Vision

Specijalizirana TV emisija Auto Moto Nautic Vision koja se emitira bez prekida u kontinuitetu od 19. ožujka 1998. godine doživjela je svoje jubilarno 600. po redu izdanje. Tijekom 12 godina za potrebe emisije, utrošeno je preko 1500 medija za video snimanje, obavljeno je preko 800 intervjua s poznatim osobama, a na sedmodnevnim testovima je testirano preko 1000 automobila.

fiat 500

Gledatelji, osim profesionalno obrađenih priloga, najviše hvale visoku kvalitetu produkcije i dinamičnost, a uz to svi pokazatelji govore o povećanom interesu gledateljstva za temama iz područja nautike i mora, naravno uz teme auto moto industrije… te zbog toga s pravom možemo računati na još veću gledanost takvih tv emisija, obzirom da ih gotovo nema u programima televizijskih postaja.

logo

Auto Moto Nautic Vision se emitira u programima županijskih tv postaja u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Osijeku, Čakovcu i Šibeniku. Osim u programu navedenih tv postaja, emisiju Auto Moto Nautic Vison može se pratiti i putem Max TV, B Net, Iskon i sličnih sustava, što predstavlja nacionalnu pokrivenost, te zajedno s reprizama ima preko 25 emitiranja tjedno, odnosno 100 emitiranja mjesečno.

Pogledajte 20-minutni video prilog o prvih 600 emisija Auto Moto Nautic Vision:
video clip

Zahvaljujemo se svim web stranicama koje su objavile ovu vijest:
autostil, dnevnohr.com , testvoznja.net , naucat.com , auto-info.hr , svijetskutera.com , motorevija.com.hr , morskicovik.com , auto-svijet.com , burzanautike.com , mojtv.hr , index.hr, autosport.hr...
Također se zahvaljujemo svim tiskanim medijima te TV postajama i radio stanicama koje su objavile vijest o emitiranju naše 600. emisije.

Bookmark and Share

facebook twitter rss you-tube
oldtimer club