17.02.2011.

Web stranica Audija starijih od 4 godine

Službene Audi stranice za vlasnike vozila starijih od 4 godine počele su s radom početkom mjeseca veljače 2011. Svaki korisnik usluge moći će, odabirom modela, vrste goriva, snage motora i godine proizvodnje automobila, saznati cijene odnosno ponudu Audi originalnih dijelova sa ugradnjom.

audi4plus

Ova mogućnost se, za sada, odnosi na kočioni sustav (originalne kočione obloge – prednji i stažnji komplet), amortizere (prednje i stražnje), stražnji ispušni lonac, te zupčasti remen i pumpu za vodu. Naravno, uz sve originalne dijelove uračunata je i ugradnja u vozilo. Osim navedenog, dodatna usluga je i kalkulator cijene servisa zamjene ulja, u koju su uključeni rad, Audi originalni filter ulja i motorno ulje.

Vlasnicima automobila marke Audi također je omogućeno da na Internet stranici rezerviraju termin za besplatnu provjeru vozila i besplatnu provjeru stanja akumulatora.

Svaki korisnik moći će isprintati dobivene podatke i u skladu s njima obaviti servis. Za sve ostale informacije kliknite na www.audi4plus.com.hr

: Pogledajte ostala Audi vozila :

Bookmark and Share

facebookyou-tube
oldtimer club